Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου, για μία ακόμη χρονιά η Γενική Τακτική Συνέλευση των Μελών του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών. Την Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Κώστας ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Πρόεδρος του Σ.Α.Ε., ο κος Γεώργιος ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ Πρόεδρος του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Αιγυπτιωτών Ελλήνων «Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ», ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ομίλου κος Γεώργιος ΣΦΕΤΣΙΟΣ και πλήθος Μελών.

Ο Πρόεδρος κος Ρότζερ ΓΚΑΤΤ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αναφέρθηκαν αναλυτικά στις διοικητικές και αθλητικές δραστηριότητες του Ομίλου την χρονιά που πέρασε. Πραγματοποιήθηκε διαλογική, εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των Μελών και της Διοίκησης την οποία συντόνισε σαν Πρόεδρος της Συνέλευσης ο κος ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ και ως γραμματέας η κα Κική ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.

Ιδιαίτερη μνεία εδώθη στις επιτυχίεs των αθλητών μας με αποκορύφωμα την πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Ρίο της αθλήτριας Σοφίας ΑΣΟΥΜΑΝΑΚΗ, τις επιτυχίες του Σπύρου ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ, του Χάρη ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΗ, του Νίνο ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ και της Αθανασίας ΦΑΚΙΔΗ.

Για άλλη μια φορά τόνισαμε την οικονομική δυσκολία που βιώνουμε κάθε χρόνο, αλλά αυτό δεν μας πτοεί, συνεχίζουμε, τα αποτελέσματα των προσπαθειών του Δ.Σ, προπονητών, αθλητών, μας δικαιώνουν.
Άλλο σημαντικό πρόβλημα που παρακολουθούμε είναι και η αναμονή των εξελίξεων στο θέμα που αφορά την αξιοποίηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης τιμήθηκε ο κος Σταμάτης ΒΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ως το υπ’ αριθμόν ΕΝΑ Ιδρυτικό Μέλος και μέλος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΝΟΑ.

Όλοι ευχήθηκαν η Ολυμπιακή Χρονιά 2016 να σηματοδοτηθεί από νέες αθλητικές επιτυχίες και διακρίσεις.