Τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2015 βράβευσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία σε μια ζεστή και συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Μαρτίου στο φιλόξενο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Την εκδήλωση τίμησαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος ΚΑΠΡΑΛΟΣ, ο Πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος ΚΟΥΒΕΛΟΣ, ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυμναστικής Σάκης ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης ΚΑΤΣΙΑΔΑΚΗΣ, το μέλος της ΕΟΕ Φάνη ΠΕΤΡΑΛΙΑ, η πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ Χαρά ΣΠΗΛΙΩΠΟΥΛΟΥ, το μέλος της ΕΟΕ και πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας Γιάννης ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ο διευθυντής του ΑΣΑΕΔ Σπύρος ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ο πρόεδρος της ΕΦΙΠ Γιώργος ΛΕΝΟΣ, ο Κωνσταντίνος ΦΩΣΚΟΛΟΣ Διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Πειραιά , μέλη του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ συγγενείς και φίλοι των αθλητών και άλλοι.


Ανάμεσα στους αθλητές που βραβεύθηκαν ήταν και οι Αθλήτριες του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών Σοφία ΑΣΟΥΜΑΝΑΚΗ για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς αγώνες ΡΙΟ 2016 και για το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α-Γ καθώς και η Δήμητρα ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ για τις 2 πρώτες νίκες στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του 2015.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Ομίλου κος Ρότζερ ΓΚΑΤΤ και η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων κα Έφη ΠΑΠΑΔΗΜΑ. Στο τέλος των βραβεύσεων ο κος ΓΚΑΤΤ ανέφερε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τις διακρίσεις των Αθλητριών μας τόσο σε Διεθνή όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια των Αθλητών του και είμαστε όλοι βέβαιοι για την επιτυχή πορεία και εκπλήρωση των στόχων τους».