Τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2014 βράβευσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία σε μια ζεστή και συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Μαρτίου στο φιλόξενο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. 

Την εκδήλωση τίμησαν ο πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ Ισίδωρος Κούβελος , η πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ Χαρά Σπηλιοπούλου, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου , ο διευθυντής αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ Μάκης Τσολακίδης, ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ Γ. Μαραγκουδάκης, μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ , εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας, εκπρόσωποι ομοσπονδιών, μέλη του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ, γονείς και φίλοι των αθλητών.

Ανάμεσα στους αθλητές που βραβεύθηκαν ήταν και οι δικοί μας Σπύρος ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Άμστερνταμ στην κατηγορία τετραπλό σκιφ Ελαφρών Βαρών Ανδρών και η Σοφία ΑΣΟΥΜΑΝΑΚΗ για την 4η Παγκόσμια νίκη στην κατηγορία σκιφ νεανίδων στο Αμβούργο.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Ομίλου κος ΓΚΑΤΤ, ο Γενικός Γραμματέας κος ΚΥΡΙΤΣΗΣ, Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ και του Ομίλου μας κος Γεώργιος ΣΦΕΤΣΙΟΣ και ο Έφορος Κωπηλασίας Κος Κωνσταντίνος ΣΦΕΤΣΙΟΣ. Στο τέλος των βραβεύσεων ο κος ΓΚΑΤΤ ανέφερε: «οι διακρίσεις σε Διεθνή επίπεδο συνεχίζονται και είμαστε βέβαιοι για την επιτυχή πορεία των αθλητών μας και την εκπλήρωση των στόχων τους».